Bortebeineren

Hvert år arrangeres Bortebeineren på Bortelid

Hvert år arrangeres Bortebeineren på Bortelid

Bortebeineren 2019

Lørdag 16. februar er det igjen duket for langrennet Bortebeineren klassisk. Skirennet er på 17 km. og går rundt "Gluggen-runden". Det er oppmøte og startnummerutdeling utenfor varmestua fra klokken 09.30-10.00. Rennet starter klokken 10.30. Det bli satt opp drikkestasjon ved Gluggen og ved mål, med drikke, kjeks og banan. Denne dagen er løypen tråkket slik at det ikke skal gå an å gå feil. Alle må ned til Gluggen.

Søndag 17. februar arrangeres Bortebeineren fristil. Dette skirennet går rundt "Bjørnen-runden" og er på 7 km. Det er oppmøte og startnummerutdeling utenfor varmestua fra klokken 09.30-10.00. Rennet starter klokken 10.30. Det blir drikkestasjon ved mål med drikke, kjeks og banan. I og med at "Bjørnen-runden" har flere avstikkere vil det stå vakter slik at ingen går feil.

Felles for begge skirennene er at det blir premieutdeling til de tre første når alle er i mål :)

Bortebeineren klassisk (Gluggen-runden på 17km.)

Bortebeineren klassisk løp er 1 av 3 aktiviteter som må gjennomføres for å oppnå Bortelid Bragden. Bortelid Bragden gir deg æren av å få foreviget navnet ditt på en plankett som henges opp i varmestua på skisenteret. De andre aktivitetene som må gjennomføres er: Bortelid Triathlon og Hardhausen Bortelid.

Bortebeineren fristil (Bjørnen-runden på 7 km.)

Vi sender også ut informasjon på e-post til alle som er påmeldt når det nærmer seg.

Påmelding Bortebeineren 2019

Klassisk stil 150,-
Fristil 150,-
Begge løp 200,-

løp:
Quantity:
Meld meg på

Resultatlister Bortebeineren