Bortebeineren 2022

Helgen 5. og 6. mars ble de etter hvert tradisjonsrike skiløpene Bortebeinberen klassisk og Bortebeineren fristil arrangert. I 2021 ble desverre løpet avlyst grunnet koronasituasjonen.

Samuel Kleppa og Rolf Åsland, Bortebeineren klassisk

Klassisk løpet på lørdagen er 17km og følger Gluggen Runden på Bortelids vesthei. Totalt 22 personer stillte til start denne noe grå lørdagen. 4 i dameklassen og 18 herrer.

Ungdommen imponerte stort i dette løpet både i dame og herreklassen. Samuel Kleppa fikk bestetid på 55minutt og 52sekund etterfulgt av Åserals-veteranen Rolf Aasland på 1 time 2 minutt og 20 sekund i herreklassen.

Lisa Mjaaland, Siri Marit Aasland og Karin Nielsen på pallen.

I dameklassen vant Lisa Mjaaland klassiskløpet på imponerende 1 time, 8 minutt og 54 sekunder. Siri Marit Åsland klokket inn på 1t, 23min og 44 sekunder.

Imponerende innsats av alle deltakere:)

Komplett resultatliste for Bortebeineren klassisk

Kristina Kleppa, Lisa Mjaaland og Lene Lindekleiv på pallenm i Bortebeineren fristil.

Søndagen ble det arrangert løp i fristil. Dette løpet følger traseen til Bjørnen runden. Løypa ligger øst for Bortelid og er 9km lang. Også her var det ungdommene som imponerte. Kristina Kleppa kom først i mål på 31:26 med Lisa Mjaaland llike bak på 31:26. Tredjeplassen ble tatt av Lene Lindekleiv. Lisa Mjaaland Lene Lindekleiv

Samuel Kleppa, Jon Olav Holmen og Kai Rune Olsen fristil.

Fristil herrer ble vunnet av Samuel Kleppa på tiden 27:13

Jon Olav Holmen kom inn på 28:55 med Kai Rune Olsen ett par minutter bak på tiden 31:25