Handel & Service for deg på Bortelid

Brøyting/strøing

På Bortelid kommer du deg alltid trygt frem til hytta.

Bortelid Drift og utvikling tar seg av brøyting av hyttetun og brøyting/strøing av hovedveiene på Bortelid på vegne av Bortelid Utmarkslag. Brøyting av hyttetun må forhåndsbestilles, og faktureres årlig etter gjeldende satser.

Strøing gjelder kun hovedveier som driftes av Bortelid Utmarkslag. Ekstra brøyting eller strøing kan bestilles etter avtale.

Bestilling av brøyteavtale: bu@bortelid.no 405 21 000
Servicetelefon: 38 13 34 00


Bortelid Transport 

Bortelid Transport tilbyr snøskuter og ATV-transport etter avtale i Bortelid området.

Alexander Skeibrok, tlf 952 48 049 tilbyr snøskutertertransport i Bortelid. Trenger du transport av ved, møbler eller andre ting til eller fra hytta kan du kontakte Alexander. Transport på sommertid etter avtale. 


Ønsker du å leie Langrennsutstyr, kano eller sykkel?

Ta kontakt med Bea på tlf 476 26 708
 


Bortelid Vel & Hyttelag

Hyttelaget har som formål å ivareta saker av felles interesse for våre medlemmer innen hytteområdet på Bortelid. Hyttelaget ble stiftet i 1974, og har i 2018 961 betalende medlemmer blant hytte- og leilighetseierne.


Søgne Røde Kors hjelpekorps

Er du blitt syk eller skadet mens du oppholder deg på Bortelid?

Husk at du kontakter legevakten på telefon 116117 og medisinsk nødtelefon på 113 akkurat slik som du gjør hjemme.
Er noen savnet eller har du gått seg vill så er det Politiet på 112 som gjelder, mens brannvesenet kontaktes på 110.

Søgne Røde Kors Hjelpekorps har også en frivillig beredskap alle helger og i skoleferiene - på Røde Kors hytta og i alpinsenteret i perioden nyttår til påske.

Du kan ringe oss på 38284164, eller 90113539 - evt kan du også informere Legevakt/Medisinsk nødtelefon om at du ønsker at de tar kontakt med Røde Kors for at vi kan bistå deg der du er inntil profesjonell hjelp kommer til stedet. Vi har snøscootere og ATV som kommer frem "over alt" - og vi har så ofte som mulig også vår egen "beredskapsambulanse" på Bortelid.

Blant våre mannskaper finnes ulike yrkesbakgrunner, både helsepersonell og håndverkere m.v - som alle har gjennomført Norges Røde Kors Hjelpekorps solide utdanningsløp.

Røde Kors har kompetanse og utstyr til å yte god førstehjelp, drive søk og redning i all slags vær og bistår gjerne alle som ønsker våre tjenester.

Vår nærhet til deg som bruker av Bortelid gjør at vi ofte er det naturlige førstevalget når du trenger hjelp, og vi bistår gjerne - samtidig som vi også har en god dialog med både legevakt og medisinsk nødtelefon for å kunne være en "first responder" som rykker ut for å redde liv og helse sammen med det profesjonelle hjelpeapparatet, inntil disse kommer til stedet eller vi kan frakte den syke/skadde til rett sted.

Alt Røde Kors arbeid baseres på frivillighet og vi mottar ingen fast offentlig støtte verken til opplæring eller utstyr, til kommunale avgifter eller drift av vår vakthytte.

For å finansiere våre tjenester er vi derfor avhengige av bidrag fra ulike hold.

Kan du tenke deg å støtte Røde Kors arbeidet på Bortelid kan du bruke VIPPS til 508097 eller vårt konto 3090 07 05502.

Bortelid Mat

Den lokale dagligvarebutikken i Bortelid har et godt utvalg av varer og en serviceinnstilt betjening.

Bortelid Mat AS åpnet i 2002. Butikken fører alt du trenger av mat og drikke til et fint opphold i Bortelid. Du kan forhåndsbestille mat, bakevarer og annet. Ta kontakt for info.

Åpningstider:
Mandag 10-16 Fredag 10-20
Tirsdag Stengt Lørdag 10-17
Onsdag 10-16 Søndag 12-16
Torsdag Stengt

Åpningstidene kan endre seg ved ferier og høytider. Følg med på facebook for endringer.

Bortelid Mat ønsker alle kunder velkommen til en hyggelig handel! tlf: 46878917


odde sagbruk generelt.png

Odde sagbruk as

Trenger du byggevarer på Bortelid ta kontakt med Odde sagbruk. Den veletablerte byggevareforhandleren på Evje leverer byggevarer til Bortelid en gang i uken slik at alt du trenger til byggeprosjektet ditt ligger klart når du kommer på hytta.

Odde sagbruk holder til i nye lokaler på Evjemoen næringspark og er godt synlige fra riksvei 9 rett etter Hornnes retning Evje. Sving til høyre mot næringsparken og kjør inn Port A. Adresse General Holms vei 7.

Odde sagbruk har også en varmeavdeling som driver med salg og service av ovner og piper og en stor maleavdeling med alt du trenger til hytta.

Ring Odde sagbruk på 37 93 07 86


Olfa Consult AS

olfa-h-150px.png

Olfa Consult tilbyr sal av diverse reiskap til hytte, hage, bil, landbruk, gjerdeutstyr, alt i olje og smøremiddel, arbeids og fritids klede, motorsager, plenklypparar og mye mer. Besøk butikken vår i Kyrkjebygda eller ta kontakt for mer info.

Gardsvegen 3, 4540 Åseral
Telefon: 95908734 eller 95453597


Bortelid Drift og Utvikling AS

Bortelid Drift og Utvikling AS er et heleid datterselskap til Bortelid Utmarkslag.

Bortelid Drift og Utvikling AS tilbyr maskinentreprenør tjenester og salg av grus og pukk osv i Bortelid. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud, eller om du ønsker litt generell informasjon.
Mail: service@bortelid.no Servicetelefon: 38 13 34 00