Nyhetsbrev Jula 22

*|MC:SUBJECT|*
Jula 2022
Nå går vi inn i juletida på Bortelid Vi har endelig fått en liten smakebit på vinteren denne uken og fått kjørt langrennsløypr til Ånebjør og konkurranseløypene. I dag har det dessverre blitt mildvær og regn slik at det ikke kan kjøres mer i helgen men det er nok mulig å teste skiene for de ivrigste. På fjellet meldes det at det er det kommet opp mot en halv meter.

Under er det mer info om hva som skjer fremover

Vi ønsker alle en fin julefeiring på Bortelid
INFO FRA BORTELID SKISENTER⛷

SNART KOMMER VINTEREN
Alpinsesongen nærmer seg og vi kan med stor skiglede meddele at driften i vinter vil gå nært som normalt. Vi vil produsere snø, preparere løyper, bygge skipark, servere mat og drikke, frakte langrennsløpere og legge til rette for arrangementer og aktiviteter.
Det er økonomisk utfordrende tider også for Bortelid skisenter. De største utgiftspostene i driften er knyttet til strøm til snøproduksjon og heiser, samt drivstoff til tråkkemaskinene. Selv med kommunal strømstøtteordning er utgiftene mer enn doblet.
Vi skal jobbe hardt og vil gjøre vårt beste for at hytteeiere og tilreisende skal få flotte skiforhold gjennom hele vinteren. Det blir økonomisk krevende og vi håper på mange gjester og godt salg av sesongkort.

Nå ser vi frem til stabile minusgrader, snø og stor aktivitet i nedfarter og ved varmestua. Vi gleder oss veldig til å se dere!
Hilsen gjengen på Bortelid skisenter

facebookside for de siste oppdateringene fra bakken

Hva med å gi sesongkort på skisenteret i julegave i år?
 
KLIKK HER FOR 10% RABATT PÅ SESONGKORT

Langrenn⛷
Det er per nå lite snø og mildvær på Bortelid. Det er kommet 20 cm siste uken men regn har stoppet løypekjøring nå i helgen. Det er nok mulig å teste skiene til Ånebjør eller konkurranseløypene men vært forsiktig og ikke ta favorittskiene:) 

Som vanlig finner dere oppdatert løypekart og siste meldinger fra løypekjørerne på www.bortelid.no/langrenn 
Skibyttedag⛷
Skibyttedag lørdag 10. Desember kl.13.00-14.30 på skisenteret.
Her kan du ta med deg dine eller barnas ski, brett, staver, pulker, akebrett, rattkjelker og lignende som ikke brukes lengre og selge til andre som ønsker å kjøpe brukt. Det koster ikke noe å delta. Du bestemmer selv prisen for ditt brukte utstyr og gjør opp direkte med eventuell kjøper.
Skisenteret har ikke noe utstyr til salgs i år, vi stiller kun med lokalet for gjennomføring av arrangementet.
Varmestua holder åpent med salg av enkel mat og drikke.
Så ikke nøl, møt opp og du kan spare både penger og miljøet.
 
PAKKETRE
Vi fortsetter tradisjonen med pakketre i Bortelid
Treet lyser og fylles med pakker fra 2. Juledag tom 1. nyttårsdag.
Treet blir ved Rundatjønna. Det blir hengt opp en del pakker fra begynnelsen. Så er det bare å ta med seg pakker å bytte 
Verdi ca. kr. 30,-
Tenk gjerne gjenbruk med brukte leker og utstyr.
Husk å merke pakken hvis den er ment til å passe en spesiell aldersgruppe og/eller kjønn. Er det fuktig vær kan det være lurt å tenke på det ift innpakking om det er noe som ikke tåler det så bra.
Legg f.eks innholdet i en pose før innpakking om det kan bli ødelagt av fukt 
Brøyting
I starten av desember sendes neste års fakturaer for brøyting og løypekjøring ut. Prisene justeres etter indeks for vintervedlikehold av vei og får en unormalt høy økning i år grunnet prisstigning på drivstoff og annet. Om noen trenger utsettelse eller oppdeling av betalingen oppfordrer vi til å ta kontakt om dette. Brøytereglement og prisliste finner dere på nettsiden.

Brøytestikker
Nå er brøytesesongen i gang på Bortelid. Det er mange som har vært flinke og satt opp brøytestikker langs parkeringene sine men det er fortsatt en del som ikke har gjort dette. Dette kan resultere i redusert parkering og i verste fall ødeleggelser av brøyteutstyr, terrasser eller annet.

Vi oppfordrer alle til å sette opp brøytestikker men presiserer at det er veldig viktig at dere er helt sikker på at det ikke er hindringer eller annet under snøen om det blir satt opp når snøen ligger.

Mer info om brøyting og hvordan brøytestikker burde plasseres finner dere på nettsiden.

Har du spørsmål ta kontakt med vei@bortelid.no

BORTELID MAT
Åpningstider Jula🤶
Julaften kl 10-12
1 juledag STENGT
2 juledag kl 12-17
Tirsdag 27.12 til og med nyttårsaften kl 10-17
1 nyttårsdag STENGT
2 januar STENGT grunnet varetelling

BESTILL MAT OG MALING
Send gjerne bestilling av matvarer eller beis/maling til bortelid.mat@outlook.com eller ring 46878917

For siste nytt og åpningstider Besøk oss på facebook

Velkommen til en hyggelig handel :)


HJERTESTARTER
Husk at det  nå er hjertestarter på utsiden av butikken som kan brukes ved nødstilfelle.
Se hvordan den brukes her: https://youtu.be/8bkdSCZLQzk

HUSK Å MELDE FRA OM ADRESSEENDRING ELLER EIERSKIFTE
Bortelid Utmarksalg/ Fjellpark sender hvert år ut regninger på brøyting og fellesutgifter på Bortelid. For at dette kan gjøres mest mulig effektivt ber vi om beskjed dersom du har byttet adresse eller har solgt hytta. Vi vil også veldig gjerne ha oppdaterte epostadresser slik at vi kan sende fakturaer der. På grunn av personvern og praktiske årsaker kan vi ikke hente epostadresser fra nyhetsbrevlista slik at vi ønsker beskjed på mail vei@bortelid.no eller svar på denne mailen.

På forhånd takk :)
Facebook
Twitter
Link
Her kan du oppdatere profilen din eller melde deg av nyhetsbrevet vårt
 

Dette nyhetsbrevet sendes av
Bortelid Servicesenter
v/Bortelid Drift og Utvikling
Kapellodden 2, 4540 Åseral
tlf 38 13 34 00
service@bortelid.no

Vi tar vare på opplysningene dine
se vår Personvernerklæring



*|REWARDS|*