….Frisbeegolf på Bortelid..Discgolf in Bortelid….

skilt-discgolf.png

….Frisbeegolf på Bortelid..Discgolf in Bortelid….

Banekart. Trykk på bildet for større versjon. Se også kart med gps sporing

….Sommeren 2019 åpnet ett nytt og spennende fritidstilbud på Bortelid. Det er laget en komplett frisbeegolfbane med 18 kurver i området øst for Bortelid skisenter og nedre del av skibakken. Området er over 200 km2 stort og om du spiller hele banen har du fått deg en flott tur i variert terreng på mellom 3 og 4 km.

Frisbeegolf, eller diskgolf som også mange kaller det, er en idrett som ligner på golf bare at en kaster en frisbee i stedet for å slå en ball. Det er de siste årene laget mange frisbeegolfbaner rundt om i landet og interessen rundt sporten er økende.

Frisbeegolf er ett lavterskeltilbud med minimale kostnader som passer for alle. En trenger kun en frisbee som koster mellom 100 og 200 kr så kan en begynne å spille. Erfarne spillere bruker gjerne forskjellige frisbeer til ulike kast og kan kaste over 100 meter på ett kast.

Frisbeegolf er den perfekte aktiviteten for familier der voksne, ungdommer og barn kan spille sammen. Små barna bruker selvsagt mange kast men det er uansett en flott måte å motivere til noen timer frisk luft ute i naturen.

De første ni kurvene ligger i lettkupert terreng øst for skisenteret og er en fin runde for nybegynnere og de som vil ha ett raskere og mindre krevende spill. Fortsetter du å spille på kurv 9 til 18 går banen opp i skianleggsområdet der det er mer kupert og kastene mer krevende. Denne variasjonen i banen gjør Bortelid frisbeegolbane ganske unik og absolutt noe som er verdt å prøve. ..In summer 2019 a new discgolf course with 18 holes opened in Bortelid. The tee positions will be located in between the skicenter and the biathlon stadium. Discs will be sold at the grocery store Bortelid Mat and at the service office in the center. ….

…. Her kan du føre score mens du spiller: DISCGOLFMATRIX .. Keep your score at DISCGOLFMATRIX: ….

…. Se mer info om hva frisbeegolf, er her: FRISBEEGOLF.NO WIKIPEDIA .. Here you can find more information about discgolf: WIKIPEDIA ….