Årets løypedugnad 7.-8. september!

Dugand Rundatjønn Bortelid

Årets løypedugnad 7.-8. september!

• Alle kan bli med på dugnad og det blir som vanlig ulike oppgaver. I år står videre utbedring i øvre Bjørnen-runden og legging av treklopper på de våte områdene av Kvitevatn vestside for tur. Med dette får vi en tørr og fin trasé rundt Bjørnen for helårsbruk. Noen steder legges det ut flis og noen steder fjernes stein. Utmarkslaget klargjør mye med maskiner før dugnadshelga. Kvitevatn runden vil med fullføring av dette bli en fin tursti for sommer.

 

• Oppmøte lørdag og søndag kl 10:00 på parkeringsplassen ved Rundatjønna. (Grunnevass/Wergelandsplassen). Vi holder på til ca. kl 16.

Viktig med påmelding i tide for matbestilling og planlegging ellers.

 

• Det blir servert lunsj kl 1300.

 

• Ta med: Trillebår, spade, rive, krafse og spett er nyttig. I tillegg er det behov for noen motorsagkyndige med sag og skrudriller/ bits til kloppingen. Har du ATV eller henger så er vi veldig glade om du vil bidra med slikt. Kan du være med i matservering eller kaffekoking er vi veldig glade for det også.

 

• Påmelding til Synnøve Nævdal på mail synnovenevdal@hotmail.com eller sms 45428957 innen 2. september (med tanke på organisering av mat). Skriv navn på deltakere og hvilke dager.

 

Mange av Bortelid Utmarkslag sine løypeprosjekt er tippemiddel-finansiert. Ett av kriteriene for å få denne finansieringen, er å arrangere dugnad, så velkommen skal du være!

 

Vennlig hilsen Bortelid hytte- og velforeningen (hyttelaget).