Innflyttningsklar familiehytte på utsiktstomt, Velia Hyttegrend
6 Velia 46.jpg

 

Fasiliteter

  • Alpinanlegg
  • Bilvei frem
  • Garasje/P-plass
  • Offentlig vann/kloakk
  • Peis/Ildsted
  • Utsikt
  • Fiskemulighet
  • Innlagt strøm
  • Innlagt vann
  • Turterreng

Beliggenhet

 

Solrik belggenhet i Velia hyttegrend i Bortelid. Sentrumsnært med gåavstand til alpinanlegg og butikker. Preparerte skiløyper rett utenfor døra som er tilknyttet det omfattende løypenettet. Og ellers flotte turmuligheter sommer som vinter.

 

 

Generelt

 

Bortelid er en familievennelig helårs destinasjon.

Om vinteren kan vi friste med 120 km oppkjørte løyper hvor de fire hovedsløyfene har sitt utgangspunkt ved skisenteret hvor det også er parkering. Alle løyper blir hyppig preparert for både skøyting og klassisk stil. Se www.bortelid.no/langrenn/

Skisenteret har fem trekk og et skibånd for de aller minste. Det er 14 nedfarter i varierte vansklighetsgrader. Ved trekk tre er det laget en skipark med hopp, rails og kuler. Skisenteret tilbyr skiutleie og skiskole, samt salg av ski og utstyr. Du finner også en varmestue som har plass til 100 personer hvor du kan få kjøpt mat og drikke. Se www.bortelid.no/skisenter/

Sommerstid kan Bortelid by på gode fiskeplasser, fine badeplasser, tilrettelagte tur- og sykkelløyper og ny rulleskiløype. Kort vei til fortturer på høyfjellet.

Sjekk ut www.bortelid.no/aktiviteter og kalenderen på hjemmesiden for å følge med på hva som skjer i Bortelid. 

 

Adkomst/Tomteforhold

 

Fra Kristiansand følg riksveg 9 og ta av mot Bortelid når du kommer til Hornnes. Følg deretter skiltingen helt til du kommer til Bortelid sentrum. Kjør forbi butikken og ta første vei til høyre etter innkjørselen til alpinanlegget. Da kommer du rett til Velia hyttegrend og tar andre vei til høyre. Hytten ligger i enden av veien. 

Avstander
Kristiansand - 96km  
Mandal - 99km
Lyngdal - 90km
Flekkefjord - 120km
Arendal - 120km
Stavanger - 215km

 

Beskaffenhet

 

Hytten er ferdig utvendig og vil være nøkkelferdig til vinterferien 2018. Ved tidlig interesse kan det være mulig å påvirke innvendig materialvalg.

 

Innhold

 

Entre, 2 bad, stue/kjøkken, 3 soverom, loftstue/soverom og bod.

 

Standard

 

Hytten har parkett i soverom, stue, kjøkken og loftstue. Fliser på gulv i entre, bad og  bod. Åpen stue/kjøkkenløsning med panoramautsikt mot Hesteheia og Hurraheia. Hytten er nærmest vedlikeholdsfri utvendig, med brun royalimprignert kledning og terrasse, og torv på taket. 

 

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 1026
Gårdsnr: 9
Bruksnr: 498